Wellness Verzorging

Wellness en Verzorging voor Uzelf

Een leuke toevoeging aan spiegels

Heb jij thuis spiegels zonder lijst en wil je deze niet inlijsten, maar wel een leuke toevoeging geven? Daarin zijn genoeg mogelijkheden te bedenken. Je kan bijvoorbeeld rondom de spiegels leuke versiering ophangen, stickers plakken of er bijvoorbeeld bloemetjes omheen hangen. Dit is misschien zelfs wel origineler dan een spiegel met lijst.

Rondom een staande spiegel kun je planten neerzetten of bijvoorbeeld een klein kastje. Door spullen en versiering rondom de spiegel te plaatsen komt de spiegel heel mooi tot zijn recht. Op Pinterest zijn hier vele voorbeelden van te vinden. Hier kun je zelf ideeën opdoen over hoe jij je interieur eruit wil laten zien en hoe jij je spiegels precies wil hebben.

Spiegels met verlichting

In sommige kamers hangen er spiegels zonder lijst met ingebouwde verlichting. De verlichting ziet er als het ware uit als de omlijsting, want als het licht aangaat zie je de rand eromheen oplichten. Dit geeft een heel gaaf effect aan je spiegel. Deze spiegels zijn online verkrijgbaar of bij groothandels te koop.

Als je een spiegel met verlichting wil, kan dit natuurlijk ook voor in een andere kamer. In de badkamer komen deze spiegels het vaakste voor, maar je kan ze natuurlijk ook in je slaapkamer hangen of neerzetten. Ook kun je zelf aan de slag met verlichting voor rondom een spiegel. Het is maar net waar je voorkeur ligt.

Zelf decoratie maken

Mocht je geïnspireerd geraakt zijn, dan kun je eventueel zelf aan de slag met het maken van decoratie voor bij je spiegel. Je kunt bijvoorbeeld droogbloemen maken, een vaas zelf maken van bijvoorbeeld klei of een lampen slinger maken. Het is natuurlijk leuk als je iets van jezelf in huis kan zetten, maar het hoeft niet. Je kan natuurlijk ook de winkelstraten afstruinen voor leuke decoratie of online een kijkje nemen naar het aanbod in decoratie.